/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Unioniștii au mers în marș automobilistic prin Chișinău

missing
21 octombrie 2018, ora 17:45

„Obiectivul acestuia este să transmitem mesajul unionist în toate sectoarele capitalei și să prevestească venirea Zilei Naționale a României de 1 decembrie. Este un marș inedit pentru că până acum acțiunile noastre erau concentrate în centrul Chișinăului”, a spus președintele ODIP, Vlad Bilețchi.

Inițial, locul de pornire a marșului a fost anunțată Piața Marii Adunări Naționale, însă unioniștii au fost nevoiți să înceapă evenimentul din altă locație. Din această cauză, spune Vlad Bilețchi, numărul de participanți la marș a fost mult mai mic decât s-a planificat inițial.

La eveniment au participat peste 25 de automobile.

Marșul automobilistic s-a încheiat cu transmiterea unei replici a „Flăcării Unirii”  Muzeului de Istorie a Moldovei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram