Ce a declarat Vlad Plahotniuc la evenimentul PDM

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, a declarat la evenimentul organizat de partid că „pe parcursul a 27 de ani ai Moldovei au existat trei direcții în care politicienii au încercat să-i ducă pe moldoveni. O cale este spre Uniunea Europeană, alta spre Uniunea Euroasiatică și a treia este calea unirii cu România. Oamenii au fost ademeniți că problemele se vor rezolva din afara țării”.

Potrivit politicianului, PDM alege cea de-a patra cale, pe care nimeni nu ar fi avut curajul să pornească până acum, calea pro-Moldova, promițând că Guvernarea PDM pregătește o reformă pentru o viață mai bună.

„Nu putem tolera statutul de obiect geopolitic, când toți dictează ce să facem și ce să visăm. Moldova are propriul cuvânt în relațiile cu celelalte state”, a mai menționat  Plahotniuc.

În direct din PMAN, unde are loc mitingul PDM, cu oameni aduși organizat

Simpatizanții PD ar fi aduși organizat la Chișinău cu microbuzele / VIDEO

Din 2016 scriu despre drepturile femeilor, violența domestică și hărțuire sexuală. Apoi mă concentrez pe democrația locală, reforma administrației publice și pe cum oamenii din sate pot avea condiții mai bune de trai. Îmi pun întrebări despre ce ne doare pe noi, ce iubim și ce ne face mai puternici, iar răspunsurile le găsesc în istoriile umane care apar pe Moldova.org.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.