‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
8.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriOrganizatori: Expozițiile Farmer și Moldagrotech (autumn) au fost vizitate de peste 20 de mii...

Organizatori: Expozițiile Farmer și Moldagrotech (autumn) au fost vizitate de peste 20 de mii de vizitatori

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ceremonia de închidere a expozițiilor Farmer și Moldagrotech (autumn) 2018 a avut loc astăzi la CIE Moldexpo.

În cadrul acesteia au fost menționați cei mai buni fermieri, dar și companiile care au prezentat tehnică și tehnologii de ultimă oră în domeniul agricol.

Svetlana Ghelan, directorul de proiect al expozițiilor a adresat la finalul evenimentului un mesaj de felicitare tuturor participanților și vizitatorilor, menționând că ediția curentă a fost una de succes, care a fost vizitată de peste 20 de mii de vizitatori.

„Deja a avut loc ceremonia de închidere a acestei ediții extraordinare. Datorită mobilizării forțelor tuturor participanților la această expoziție, 400 de participanți din circa 14 țări ale lumii, pe parcursul a 4 zile au fost aici și au prezentat tehnică și tehnologii moderne pentru toți vizitatorii. Este îmbucurător faptul că a ținut timpul cu noi, a fost soare și cu multă sârguință și răbdare 20 de mii de vizitatori au pășit pragul Centrului Internațional de expoziții Moldexpo. Nu-mi rămâne, la final de eveniment, decât să transmit mulțumiri tuturor participanților care au expus un spectru larg de produse, echipamente și utilaje. Expoziția curentă a fost una de succes și binevenită pentru toți vizitatorii. Au fost foarte mulți participanți, doar noutăți ale anului au fost înregistrate 43. Vă așteptăm și la edițiile viitoare”, a menționat pentru Agrobiznes, Svetlana Ghelan.

Amintim că evenimentul s-a desfășurat în perioada 17-20 octombrie și a reunit Expoziția internațională specializată Moldagrotech (autumn), ediția a XXXV-a, Expoziția-târg Farmer, ediția a XXI-a, târgurile Animal Show, Toamna de Aur și multe alte evenimente speciale.

Agrobiznes este tradițional Partenerul Media al evenimentului.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›