/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Schimbare bruscă a vremii. Săptămâna viitoare mercurul în termometre va scădea până la 0 grade!

missing
20 octombrie 2018, ora 14:52

Reprezentantul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghennadii Roșca, a decalrat pentru TV8 că până pe 26 octombrie temperaturile vor scădea de la circa 20 grade pe timpul zilei până la 8-3 grade Celsius. Noaptea se vor înregistra minime de 3-5 grade. În noaptea de 25 octomrie minimele vor ajunge la 0 grade. Începând cu 26 octombrie vremea se va încălzi ușor.

„După valul de frig temperaturile vor crește până la 12-17 grade Celsius, valori normale pentru această perioadă a anului”, a spus Ghennadii Roșca. Potrivit lui, actualmente temperaturile depășesc norma cu aproximativ 3-5 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram