Poliția va asigura ordinea publică la adunarea PDM de duminică. Ce recomandări au polițiștii

20 octombrie 2018, ora 11:52

Polițiștii îndeamnă participanții să dea dovadă de responsabilitate și să se abțină de la oricare acțiuni nelegitime, care ar putea pune în pericol viața sau sănătatea celor din jur, să nu dea curs îndemnurilor provocatorilor, pentru a nu deveni complice la faptele ilegale, și să sesizeze orice suspiciune, încălcare sau observarea unor situații de destabilizare a ordinii publice.

Șoferii sunt îndemnați să evite deplasarea cu automobilele la 21 octombrie pe segmentul bd. Ștefan cel Mare, cuprins între sensul giratoriu de la strada Ion Creangă și sensul giratoriu de la bulevardul Constantin Negruzzi. În timpul evenimentelor, transportul public electric va fi redirecționat de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. București și, temporar, va fi sistată circulația transportului public electric pe str. B. Bodoni și pe Pușkin;

Totodată, Poliția anunță că pentru participanții la evenimente vor fi asigurate locuri de parcare în perimetrul străzilor: E. Doga, M. Cebotari, Tricolorului, Mitropolitul Dosoftei, A. Lăpușneanu, S. Lazo, P. Movilă, T. Ciorbă, M. Viteazu, Sfatul Țării, M. Eminescu, V. Micle, V. Alecsandri, Tighina, Bulgară și str. 31 august 1989.

Totodată, duminică, între orele 12:00-14:00, va avea loc un marș automobilistic cu ocazia centenarului unirii de la 1918. Astfel,  circulația va fi temporar restricționată pe mai multe străzi din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram