/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce trebuie să îmbrace, cum să se comporte și ce să vorbească în fața presei. PDM a stabilit instrucțiuni pentru participanții la adunarea de duminică

20 octombrie 2018, ora 10:04

„Business/casual ( la c ostum/sacou, fără/sau cu cravată. În scenă vom apare strict fără haine groase (paltoane/blăni). Scena va fi dotată cu încălzitoare. Nu vom utiliza culori pale ale hainelor: nu bej, nu gri, nu galben, nu verde, nu roșu. Veți primi insigne în formă de trandafiri care trebuie să fie purtate în partea stângă. Ele trebuie să fie observate pe haină”, scrie în programul pentru adunarea PDM. Imaginile au apărut pe site-ul Omega.

În plus, cei care vor urca pe scenă trebuie să-și concentreze toată atenția spre spectatori, nu trebuie să folosească telefoane mobile, în mâini nu trebuie să aibă oiecte, iar în timpul intonării imnului nu trebuie să stea cu capul jos sau cu mâinile încrucișate.

Participanții la eveniment au primit câteva discursuri pe care trebuie să le spune atunci când apar în fața aparatelor de filamat și fotografiat. „Este firesc să mă aflu aici deoarece sunt membru PDM. Îl susțin pentru că face multe lucruri bune pentru oameni. Este singurul partid, din ultimii ani, care a întreprins măsuri concrete pentru a îmbunătăți situația din țară. Chiar nu se vede? Sute de kilometri de drum au fost reparate, pensiile s-au mai mărit, mai multe ambulanțe noi au fost cumpărate. Toate celelalte partide au făcut doar promisiuni și au profitat de încrederea noastră”, scrie în program.

În program este indicat și faptul ca oamenii să facă trimitere la afecțiuni pe care le-ar avea, de exemplu hipertensiunea și că acum nu mai vin mașini vechi de ambulanță, dar mașini noi. „Eu susțin PDM și am încredere în acest partid. Este partidul pentru care îmi voi da votul la alegerile din 2019 pentru că văd că echipa PDM se străduie să schimbe viața noastră spre bine. Știți, eu am hipertensiune și chem deseori ambulanța. Apoi iaca, doi ani în urmă îmi veneau niște hârburi de mașini care abia se mișcau, dar acum vin ambulanțe noi, mai repede vin și pentru un bolnav asta contează”, scrie în program.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram