/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

PDM deschide cortina și oferă câteva detalii despre evenimentul de duminică

missing
19 octombrie 2018, ora 15:14

Potrivit PDM, în Piață Marii Adunări Naționale se va desfășura Adunarea Națională PDM – Pentru Moldova care are ca scop prezentarea principiilor care vor sta la baza programului politic al partidului în următorii ani.

Între timp, o femei din raionul Glodeni, care a solicitat să-i păstrăm anonimatul, a povestit pentru TV8 că atât ea cât și colegii său, angajați ai unei instituții de stat, sunt obligați de șefi să vină la Chișinău. „Duminică la 6:10 este rutieră și este obligatoriu de la fiecare instituție să vină câte 10/15 oameni”, povestește ea, menționând că în caz contrat vor avea probleme la serviciu.

O altă persoană ne-a relatat că a fost nevoită să-și procure bilete pentru a mere la Odesa pentru a putea lipsi de a evenimentul din PMAN. Partidul deocamdată nu a comentat acuzațiile.

Precizăm că potrivit informației de la primăriei, PDM a anunțat că va desfășura o manifestație cu participarea a 60 de mii de oameni.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram