/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Bătaie într-un cămin al Universității de Stat „Aleco Russo” din Bălți. Patru bărbați, reținuți de carabineri

19 octombrie 2018, ora 14:23

Potrivit Departamentului Trupelor de Carabinieri al MAI, în noaptea de joi spre vineri, aproximativ la orele 01:30, doi carabinieri, aflându-se în serviciul de menținere a ordinii publice au auzit zgomot cauzat de spargeri de geam. Apropiindu-se la fața locului, în interiorul căminului de locuit, carabinierii au observat un bărbat care aplica lovituri cu pumnii altui bărbat și agresa cu un cuțit o femeie, iar alte trei persoane de gen masculin așteptau în ograda universității. Făptașul și complicii acestuia, observând carabinierii au încercat să fugă de la locul faptei, sărind peste gardul universității.

Carabinierii au reacționat cu promptitudine urmărind persoanele și apelând la serviciul 112. La scurt timp, făptașul a fost reținut, iar amicii acestuia, care au încercat să-l scape, au fost reținuți cu ajutorul echipajelor de reacționare rapidă ale carabinierilor și poliției, sosiți la chemare.

Persoanele au fost transportate la IP Bălți pentru documentarea cazului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram