Descinderi CNA la Primăria capitalei! Funcționari din cadrul Direcției Arhitectură sunt vizați într-un dosar de corupție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ofițerii și procurorii anticorupție efectuează astăzi percheziții la primăria capitalei. Descinderile au loc la Direcția Arhitectură a Primăriei într-un dosar de corupție, însă deocamdată nu se cunoaște cine anume este vizat.

„Descinderile au loc la Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare. Funcționarii sunt gata să colaboreze. Deocamdată nu cunosc motivul perchezițiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Chișinău, Vadim Brânzaniuc.

Primarul interimar al capitalei susține că nu cunoaște deocamdată ce funcționari sunt vizați de perchezițiile CNA, dar spune că nu este uimit.

„Nu m-ar mira să fie un dosar de corupție. Vedem ce zic colegii de la CNA. La această direcție este loc de mai bine. Nu m-ar mira să fie scheme de corupție. Nu știu despre cine este vorba și nu vreau să mă lansez în speculații”, a spus Codreanu.

„Am fost informat de dimineață că este CNA la noi. Nu pot să zic nici că mă bucur, nici că regret. Noi suntem deschiși să le oferim toate materialele. Sper să avem o finalitate pe acest caz”, a mai spus edilul interimar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...