În această sâmbătă se va organiza primul iarmaroc de toamnă. Unde va avea loc acesta

toamna-cal-e1445250401408

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului anunță că din această sâmbătă va fi organizat primul iarmaroc preconizat pentru ultimile luni ale acestei toamne. Iarmarocul va avea loc pe strada Miron Costin, în perimetrul bd. Moscova și str. Nicolae Dimo din sectorul Râșcani al capitalei.

Ulterior urmează să fie organizate iarmaroace în sectorul telecentru, zona podului, în sectorul Buiucani pe strada Ioana Radu, lângă complexul sportiv „Manej”. Iarmaroacele vor fi deschise pentru toată lumea de la ora 9 dimineața până seara târziu.

Scopul este de a oferi posibilitatea producătorilor de a-și prezenta producția direct consumatorului la un preț rezonabil. Din păcate, în majoritatea piețelor din Chișinău, producția de fructe și legume este vândută de intermediari, iar producătorii au un acces limitat pe piețe.

Până în prezent circa 100 de producători și-au exprimat disponibilitatea de a participa la iarmaroace. În cazul în care numărul doritorilor va crește, atunci Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului va stabili mai multe locații și zile de desfășurare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente