/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Al cui a fost eșecul introducerii „integrării europene” în Constituție? Ce spun partidele politice

missing
19 octombrie 2018, ora 07:55

„A fost un eșec total că a venit la guvernare toate alianțele pestrițe de coaliție 1, 2, 3, dar cel mai regretabil este că țara a fost condusă de cei cu drapelul Uniunii Europene în mână, cu UE pe buze, dar cu michiduță în suflet și au sărăcit țara”, a declarat deputatul socialist Grigore Novac la emisiunea „Politica Nataliei Morari”.

„A fost eșecul forțelor pro-europene, care au venit în Parlament pledând pentru integrarea europeană”, a spus Valeriu Ghilețchi, liderul grupului Popular European.

„Este efectul dezastrului politic pe care l-a făcut Partidul Democrat împreună cu partenerul lor, PPEM, în această țară”, consideră vicepreședintele Partidului Liberal Democrat, Ion Terguță.

„Cu adevărat, avem rezultatul guvernării PDM care vrea să controleze absolut tot ce se mișcă în Republica Moldova, justiție și vor să mai fure și anumite mesaje care nu le sunt specifice”, este de părere deputatul liberal Lilian Carp.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram