(video) Igor Dodon are o nouă maşină de serviciu. Preţul de start al automobilului în Moldova este de peste 119 mii de euro

Mercedes-nou-Dodon_3

Preşedintele Igor Dodon a schimbat maşina de serviciu. Dacă după accident a fost văzut deplasându-se temporar cu un Mercedes-Benz S-Class cu numere civile, din garajul Cancelariei de Stat, acum utilizează un alt automobil.

Noua maşină prezidenţială a putut fi observată şi se găseşte în aceste clipe în oraşul Comrat, împreună cu cea a preşedintelui turc, scrie autobolg.md.

Vezi maşina de la secunda 10, minutul 20:35 şi 28:45.

Automobilul la care facem referire este de model Mercedes-Benz S-Class facelift, o variantă actualizată şi mai nouă a Mercedes-ului folosit temporar. Sedanul poartă pe partea frontală un drapel în locul plăcuţei de înmatriculare, însă pe uşa portbagajului se poate observa numărul RM 0001.

Mercedes-nou-Dodon_3 Mercedes-nou-Dodon_2 Mercedes-nou-Dodon_1 Mercedes-nou-Dodon_0

Maşina este vopsită într-o culoare neagră, are un ampatament alungit şi din câte se poate vedea nu este blindată. Pentru că lipsesc inscripțiile care indică motorizarea automobilului, este dificil de stabilit deocamdată ce propulsor exact ascunde sub capotă.

Un Mercedes-Benz S 560 4MATIC L are un preţ de start oficial în Republica Moldova de 119.340 de euro.

Reamintim că, mașina cu care circulă anterior președintele Dodon a fost implicată într-un accident rutier în apropiere de orașul Strășeni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente