‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
15 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVitoil-Trading își așteaptă partenerii și potențialii clienți la expoziția Moldagrotech (autumn)

Vitoil-Trading își așteaptă partenerii și potențialii clienți la expoziția Moldagrotech (autumn)

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Reprezentanții Vitoil-Trading au amenajat un stand complex în cadrul expoziției Moldagrotech (autumn), ce se desfășoară la CIE Moldexpo în perioada 17-20 octombrie. Dorel Plotnic, director comercial Vitoil, ne-a povestit care sunt ofertele şi oportunităţile oferite de companie pentru producătorii agricoli.

„Compania Vitoil se ocupă cu distribuirea către agenţii economici şi consumatorii din ţară a produselor petroliere. Suntem pe piaţă de mai mulţi ani, timp în care am demonstrat că suntem o companie stabilă, cu producţie de calitate şi livrări la timp. Avem posibilităţi de a livra pe întreg teritoriul Republicii Moldova cantităţi începând cu 2000 de litri. Clienţii pot efectua comenzi prin apeluri telefonice sau on-line. Parcul de automobile deţinut de companie ne permite să efectuăm livrări în diferite zone ale țării în termeni cât mai rezonabili. La fel, lucrăm în baza contractelor futures cu agricultorii şi alţi parteneri. Astfel, aceştia economisesc bani, efectuând comenzi din timp şi beneficiind de un preţ mai bun sau o reducere semnificativă. În aşa mod, producătorii sunt asiguraţi pentru perioada de vară. Pentru comoditatea clienţilor am deschis filiale, astfel, în toate raioanele livrarea fiind mai eficientă. Avem 3 puncte de livrare situate în Bălţi, Chişinău şi Comrat. Comanda on-line este prelucrată în maxim 24 de ore. Avem parteneriat cu compania PIUSI care ne permite să livrăm consumatorilor rezervoare speciale pentru alimentarea tehnicii. Avem şi rezervoare portabile ce permit alimentarea în cazuri de urgenţă direct în câmp a maşinilor agricole”, a spus Dorel Plotnic.

Specialiștii Vitoil-Trading sunt prezenți pe toată durata desfăşurării expoziţiei pentru a oferi consultaţii potenţialilor şi actualilor clienţi. Reprezentanții companiei susțin că astfel agricultorii pot obține o optimizare consistentă a cheltuielilor pentru utilizarea carburanților.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›