‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
15 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriDirectorul Vadalex Agro: Este important pentru noi să fim prezenți la expoziția Moldagrotech

Directorul Vadalex Agro: Este important pentru noi să fim prezenți la expoziția Moldagrotech

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Vadalex Agro, una dintre cele mai mari companii prezente pe piață cu utilaje, echipamente agricole moderne, semințe și produse pentru protecția plantelor este parte a expoziției Moldagrotech (autumn), ce a fost inaugurată astăzi la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo.

Vitalie Țiganu, directorul companiei, a comunicat, pentru Agrobiznes, că asemenea evenimente sunt deosebit de importante pentru toți cei care activează în sectorul agricol.

„Este important pentru compania noastră de a fi prezentă în cadrul diferitor evenimente agricole, pentru că astfel ne dezvoltăm. Avem o colaborare frumoasă și ne cunoaștem cu circa 30-40% dintre agricultorii din Republica Moldova, care participă la expoziția din această toamnă. Astfel, avem posibilitatea de a discuta cu partenerii noștri despre rezultatele pe care le-au obținut. Ne bucurăm foarte mult că, împreună am reușit să înregistrăm rezultate destul de frumoase. Dacă vorbim de cultura porumbului, sunt producători care au obținut peste 10 tone /ha, în special la nordul republicii. Sperăm foarte mult că, anul viitor, acești fermieri să repete rezultatele din anul curent, deoarece ei fac un business și trebuie să înregistreze și un profit, pe care să-l poată reinvesti. Totodată, participarea la expoziție ne ajută să identificăm noi parteneri cu care vom dezvolta o colaborare pe viitor. Deja, am fost contactați și solicitați pentru întrevederi în care să prezentăm serviciile și produsele companiei”, ne-a relatat Vitalie Țiganu.

Directorul Vadalex Agro este sigur că rezultatele obținute se datorează echipei, care este una profesionistă și ajută fermierii, oferindu-le cele mai bune soluții.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›