(video) Coloana oficială a preşedintelui Turciei, văzută de şoferi şi pietoni. Din ce maşini e compusă

Preşedintele Republicii Turcia Recep Tayyip Erdogan a ajuns în Republica Moldova şi se află în aceste momente în clădirea renovată a Preşedinţiei.

Oficialul a ajuns la Chişinău cu o întârziere de oră, împreună cu delegaţia sa, în două avioane guvernamentale cunoscute sub denumirea TC-ANA & TC-IST / Turkey Government Airbus A319 sau Turkish Republic One & Turkish Republic Two, potrivit Runway 08.

Limuzina care l-a transportat a intrat chiar pe teritoriul Preşedinţiei, asta pentru ca ieşirea din automobil să o poată face direct pe covor.

Vezi de la minutul 21:00

Vezi şi: (foto) Blindata lui Erdogan a fost adusă la Chişinău cu un Airbus. Maşina în care se va deplasa prin capitală

Cât priveşte coloana de maşini care l-au escortat pe preşedintele Turciei, aceasta a fost văzută de sute de oameni. Unii dintre ei au şi surprins-o în format foto sau video, iar cel mai bine i-a reuşit unui şofer care se deplasa pe bulevardul Dacia, dar a fost nevoit să se oprească în trafic pe contrasens.

Aceasta a fost compusă din: cinci maşini INP, trei maşini Mercedes-Benz V-Class, două exemplare Mercedes-Benz E-Class W212, un Renault Trafic, un VW Transporter, şase VW Touareg, două limuzine Mercedes-Maybach S600 Guard, un Mercedes-Benz S-Class Long cu numere turceşti, două Mercedes-Benz Sprinter, două sedanuri Skoda Superb, un Mercedes-Benz S-Class facelift Long cu numere diplomatice, o Toyota Land Cruiser Prado, un BMW Seria 5, un Skoda Kodiaq, o Toyota RAV4 şi două maşini ale serviciilor de urgenţă. Total – 32 de autovehicule.

Vezi şi: (doc/grafic/update) Lista străzilor şi zonelor pe care circulaţia şi accesul va fi limitat, cu ocazia vizitei preşedintelui turc

Vezi şi: (video) Poliţia, despre restricțiile de acces și dirijarea traficului pe durata vizitei președintelui Turciei. Programul oficialului

Iată cum au văzut alte persoane coloana oficială:

FOTO: facebook.com/Kovaliciuk Iurii

Potrivit ultimelor informaţii, circulaţia a revenit la normal pe străzile pe care anterior a fost sistată pentru a putea trece coloana oficială, însă unele din centrul capitalei rămân a fi închise pentru automobilişti.

Pentru comparaţie, coloana oficială a preşedintelui american Donald Trump cuprinde cel puţin 70 de autovehicule:

Vezi şi: (video) Donald Trump şi-a primit noua limuzină de serviciu. Blindata a fost surprinsă în New York

Vezi şi: (video) Reuşeşti să le numeri? Cel puţin 70 de autovehicule în convoiul preşedintelui Donald Trump

Cmentariile sunt închise