(video) Cum poți participa la o cursă înfiorător de veselă și ce surprize te așteaptă la Hell Run 2018

7b293f2059936fe8373e936493180b10

Avem o veste super-bună pentru toți nonconformiștii, aventurierii, dar și pentru toți cei care nu scapă nicio ocazie de a se distra! A fost deschisă înregistrarea pentru cursa nocturnă Hell Run by Naturalis! În ajun de înspăimântătorul și distractivul Halloween, sunteți invitați să vă testați forța (dar mai ales tăria de caracter) într-o cursă de alergare nocturnă, al cărei traseu va fi de-a dreptul „bântuit”! Cine poate participa? Toată familia, de la mic la mare!

Tot ce trebuie să faceți este să vă deghizați în personajele preferate, să vă echipați cu mult curaj și îndrăzneală și să depășiți cu vitejie traseul de 4,2 km, de-a lungul căruia veți fi întâmpinați de creaturi înspăimântătoare, dornice să vă sperie și să vă distreze în același timp. Iar cum niciun Halloween nu trece fără dulciuri și cadouri, să știți că pe parcursul celor 4,2 km veți avea parte de surprize dintre cele mai plăcute!

Părinții care vor să înregistreze doar copilul la cursă, au dreptul să îl însoțească de-a lungul traseului. În acest caz, doar copilul va primi pachetul de start care include numărul de participare și o pungă pentru a strânge cadourile și dulciurile oferite de către parteneri în timpul cursei. De asemenea, numai cei înregistrați vor primi medalii simbolice. Pentru persoanele înregistrate, intrarea pe teritoriul Grădinii Botanice este gratuită. Totodată, persoanele care doar vor însoți copiii, fără a deține pachetul de start, vor trebui să achite taxa de intrare în Grădina Botanică, care constituie 10 lei.

Cursa se va desfășura pe 27 octombrie, în Grădina Botanică, începând cu ora 18:00, iar startul va fi dat la ora 20:00.

Înregistrați-vă la cursa îngrozitor de veselă pe site-ul hellrun.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente