(video) Poliţia, despre restricțiile de acces și dirijarea traficului pe durata vizitei președintelui Turciei. Programul oficialului

(update 11:40) Toate evenimentele se amână cu o oră! Respectiv, ceremonia oficială de întâmpinare va începe la ora 13:00!


(11:00) Preşedintele Republicii Turcia Recep Tayyip Erdogan este aşteptat să ajungă în ţara noastră astăzi la ora 12:00. Inspectoratul General al Poliţiei a informat despre acţiunile care vor fi întreprinse şi străzile pe care va fi restricţionată circulaţia rutieră.

Vezi de la minutul 8:30

Autorităţile dau asigurări că activitatea staţiilor PECO de ruta de deplasare a coloanei oficiale va fi sistată doar în momentul deplasării acesteia. Mai mult, circulaţia în tronsonul străzilor Ismail – Mihai Viteazul, pe bd. Ştefan cel Mare, va fi sistată pentru toate tipurile de transport, doar în perioada deplasării coloanei oficiale, în timp ce rutele de transport public vor fi redirecţionate în aceste două zile pe strada Bucureşti.

Vezi şi: (doc/grafic/update) Lista străzilor şi zonelor pe care circulaţia şi accesul va fi limitat, cu ocazia vizitei preşedintelui turc

Programul complet al vizitei de două zile a preşedintelui Turciei în Republica Moldova:

Pe 17 octombrie, la ora 12:00, va avea loc ceremonia oficială de întâmpinare a președintelui Recep Tayyip Erdoğan şi a doamnei Emine Erdoğan la sediul Președinției Republicii Moldova, după care va urma:

  • Fotografie de protocol a Președinților RM şi RT împreună cu soțiile în faţa drapelelor RM şi RT.
  • Întrevederea tête-à-tête a lui Recep Tayyip Erdoğan, Preşedinte al Republicii Turcia cu Igor Dodon, preşedinte al Republicii Moldova. (Filmări de protocol — serviciile de presă ale instituțiilor prezidențiale ale celor două state).
  • Întrevederea în format lărgit a delegațiilor oficiale. (Filmări de protocol- serviciile de presă ale instituțiilor prezidențiale ale celor două state).
  • Ora 13:00 – Semnarea declarației comune de cooperare strategică între Republica Turcia și Republica Moldova.
  • Declarații pentru presă a lui Igor Dodon, preşedinte al Republicii Moldova şi a lui Recep Tayyip Erdoğan, preşedinte al Republicii Turcia.
  • Ora 13:30 – Ceremonia de dezvelire a plăcii inaugurale de dare în exploatare a clădirii Președinției și plantarea a doi copaci în curtea Președinției.

În cea de-a doua zi a vizitei, pe 18 octombrie, Recep Tayyp Erdogan va întreprinde o vizită în UTA Găgăuzia.

La ora 13:35 el va participa la inaugurarea Oficială a Casei de Cultură din municipiul Comrat, după care va urma:

  • Inaugurarea oficială a sediului medical de diagnostic din Comrat.
  • Discursul dlui Recep Tayyip Erdoğan, Preşedinte al Republicii Turcia (Piața Adunării Populare a Găgăuziei)
  • Inaugurarea grădiniței nr.1 “Hodja Nasreddin” din Comrat.

Potrivit președintelui țării, Igor Dodon, această vizită va fi organizată la cel mai înalt nivel și va contribui la consolidarea, aprofundarea și extinderea relațiilor de colaborare dintre cele două state în toate domeniile de interes comun.

Vezi şi: (foto) Blindata lui Erdogan a fost adusă la Chişinău cu un Airbus. Maşina în care se va deplasa prin capitală

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/