Trimite e-mail | Printeaza
Politic
16.10.2018

Perspectivele cooperării moldo-cubaneze au fost abordate la MAEIE

Perspectivele cooperării moldo-cubaneze au fost abordate la MAEIE

Secretarul de stat, Tatiana Molcean, a avut o întrevedere cu Norma Goicochea Estenoz, ambasadorul Republicii Cuba cu reședința în Regatul Belgiei, temporar responsabilă pentru relaţiile cu Republica Moldova.
 
În cadrul întrevederii, interlocutorii au efectuat un schimb de opinii pe marginea unor subiecte actuale de pe agenda relaţiilor bilaterale, precum şi chestiuni de actualitate internaţională. Astfel, a fost relevată existenţa unui potenţial valoros pentru avansarea şi aprofundarea cooperării bilaterale moldo-cubaneze în domeniul schimburilor comerciale, agriculturii şi turismului, medicinii şi  farmaceuticii.

Secretarul de stat Tatiana Molcean a subliniat importanţa continuării cooperării moldo-cubaneze în cadrul unor organizaţii internaţionale şi regionale, evidenţiind necesitatea unor schimburi utile de informaţii în domeniile de interes reciproc.

Potrivit MAEIE, ambasadorul Norma Goicochea Estenoz a evidenţiat interesul constant al Republicii Cuba pentru dezvoltarea dialogului politic cu Republica Moldova, pledând de asemenea pentru activizarea cooperării economice şi culturale cu ţara noastră.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus