11:52:03 18.04.2024
Stiri

REȚETĂ // Un preparat de toamnă. Paste cu dovleac şi brânză ricotta

Știri 16.10.2018 18:30 Vizualizări1143 Autor: Ziarul National
REȚETĂ // Un preparat de toamnă. Paste cu dovleac şi brânză ricotta sursa: frumusetesisuflet.ro


Dacă nu ai încercat până acum combinația de paste cu dovlecei, îți spunem doar că este delicioasă.

Ingrediente:

500 gr dovleac (miez), cuburi
2 linguri ulei de măsline
400 gr penne
1 praz, tăiat fin
1 cățel de usturoi, tocat
150 gr frunze de baby spanac
125 gr ricotta degresată.

Mod de preparare:

Amestecă dovleacul și o lingură de ulei de măsline într-un castron. Dă la cuptor dovleacul la 190 grade Celsius, pentru 15 minute, până când devine auriu.

Fierbe pastele într-o oală cu apă și sare, conform instrucțiunilor, pentru a obține paste al dente. Prăjește prazul într-o tigaie cu ulei, pentru cinci minute, până când acesta s-a înmuiat. Adaugă usturoiul, apoi spanacul și ia-l de pe foc.

Scurge bine pastele și pune-le în tigaie în compoziția de praz. Adaugă bucățile de dovleac și amestecă.

Poftă bună!

Sursa: frumusetesisuflet.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md