REȚETĂ // Un preparat de toamnă. Paste cu dovleac şi brânză ricotta
Dacă nu ai încercat până acum combinația de paste cu dovlecei, îți spunem doar că este delicioasă.
Ingrediente:
500 gr dovleac (miez), cuburi
2 linguri ulei de măsline
400 gr penne
1 praz, tăiat fin
1 cățel de usturoi, tocat
150 gr frunze de baby spanac
125 gr ricotta degresată.
Mod de preparare:
Amestecă dovleacul și o lingură de ulei de măsline într-un castron. Dă la cuptor dovleacul la 190 grade Celsius, pentru 15 minute, până când devine auriu.
Fierbe pastele într-o oală cu apă și sare, conform instrucțiunilor, pentru a obține paste al dente. Prăjește prazul într-o tigaie cu ulei, pentru cinci minute, până când acesta s-a înmuiat. Adaugă usturoiul, apoi spanacul și ia-l de pe foc.
Scurge bine pastele și pune-le în tigaie în compoziția de praz. Adaugă bucățile de dovleac și amestecă.
Poftă bună!
Sursa: frumusetesisuflet.ro
DECLARAȚIE // „Bucureștiul e acum cel mai inimos prieten al Republicii Moldova, al Chișinăului. În primul rând, ne-a salvat de la criza energetică pe care am avut-o în anii precedenți”
Ce le poate propune Chișinăul companiilor internaționale pentru a deschide afaceri în R. Moldova? Vicepremierul Alaiba: Impozit pe venit avantajos, forță de muncă accesibilă sau acorduri cu UE, țările EFTA și Turcia
Premierul Dorin Recean, după trei licitaţii eșuate la AIC: „Gruparea criminală Șor” va fi dată afară din Aeroportul Internațional Chișinău