Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 17 octombrie, o zi frumoasă de toamnă

pexels-photo-1452783
Foto: Daria Shevtsova

Ziua de miercuri promite să vină cu mult soare. Prin urmare, pentru a vă bucura de ultimele raze calde din acest an, echipa diez vă sugerează o serie de evenimente, la care puteți să mergeți pe data de 17 octombrie. 

# Re:art – expozitie

Безымянный

Încercările de a organiza haosul duc la extinderea acestuia, transformându-se într-un proces continuu, în care extremele se renasc și se susțin reciproc. Eliberând arta de controlul rațiunii, stabilim un dialog cu Copilul fiară, ce comunică prin simboluri și imagini. Dar sunt oare acestea subiective, sau aduc cu sine mesaje din conștiința comună? Vedeți mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Zilele Bibliotecii „B.P. Hasdeu”

No automatic alt text available.

În contextul aniversării a 141 de la inaugurarea Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, la Biblioteca Centrală (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 148) în zilele de 17-19 octombrie 2018 se vor desfășura Zilele Bibliotecii „B.P. Hasdeu” cu un program divers și inovator pentru utilizatori și comunitatea profesională. Mai multe vedeți pe pagina de Facebook. 

# Dezbatere publică: Invadatori sau eliberatori? Cehoslovacia 1968

Image may contain: 4 people, text

Radio Europa Liberă lansează proiectul „Antinostalgia – privind spre viitor”, care cuprinde o serie de dezbateri publice, filme documentare şi materiale jurnalistice despre trecutul comunist şi viitorul ţărilor din Europa Centrală şi de Est. Mai multe despre proiect găsești pe Facebook. 

# Spectacolul „Casa Mare”

Image may contain: 3 people

Spectacolul „Casa Mare” de Ion Druță va fi pus mâine în scena Teatrului Național „Mihai Eminescu”, în regia lui Alexandru Cozub, scenografie de Iurie Matei, costume de Lucia Covale și selecţia muzicală făcută de Alexandru Târşu. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# O simplă favoare

Image may contain: 2 people, people standing and text

Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) valorifică povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Mai multe detalii despre film găsiți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente