17:48:45 23.04.2024
Stiri

FOTO // Se vede că nu mai e SINGUR ACASĂ: Macaulay Culkin arată din nou foarte bine

Monden 16.10.2018 17:02 Vizualizări5302 Autor: Ziarul National
FOTO // Se vede că nu mai e SINGUR ACASĂ: Macaulay Culkin arată din nou foarte bine sursa: eva.ro


Starul care ne-a distrat ani la rând cu seria „Singur acasă“ și-a regăsit echilibrul. Relația cu actriţa Brenda Song l-a ajutat să-și revină.

Vă vine sau nu să credeți, puștiul năbădăios care ne face să râdem de fiecare dată când vine Crăciunul are acum 38 de ani. 38! Ce repede trece timpul, nu-i așa?

După câțiva ani în care aspectul său fragil și bolnăvicios a stârnit îngrijorare, Macaulay Culkin și-a regăsit echilibrul și arată foarte bine, semn că-i prinde tare bine să nu mai rămână singur acasă. Relația cu actrița Brenda Song l-a ajutat enorm să iasă din pasa proastă pe care o prinsese și să se pună din nou „pe roate”.

Actorul și-a făcut apariția, marțea trecută, la gala American Music Awards, desfășurată la Los Angeles, eveniment în cadrul căruia i s-a decernat premiul pentru cel mai bun artist lui Post Malone.

După o perioadă cu puține apariții publice, în care și-a păstrat viața privată departe de camerele foto și video, Macaulay Culkin a surprins cu forma sa fizică sănătoasă care nu-i trăda vârsta, notează publicația Lad Bible.

„Revenirea la viață” a starului s-a produs anul trecut, după o lungă perioadă în care starea sa fizică se degradase. Presa a amplificat speculațiile potrivit cărora el se droga și ar fi fost bolnav, iar pe rețelele de socializare se zvonea că ar fi fost pe moarte.

În 2012, tabloidele au publicat imagini cu Culkin slab-mort, tras la faţă şi palid, într-o formă deplorabilă, dând apă la moară speculaţiilor despre abuzul de droguri, zvonuri pe care el le-a negat.

„Nu, n-am stat să trag șase porții de heroină în fiecare lună”, a negat el ferm faptul că starea fizică precară s-ar datora drogurilor.

Din septembrie 2017, aparițiile actorului s-au schimbat radical în bine, îndeosebi după ce relația lui cu actrița Brenda Song a devenit publică. Cei doi au jucat împreună în filmul „Changeland”, regizat de Seth Green, cel care le-a făcut cunoștință. Acesta a fost primul rol al lui Macaulay Culkin în ultimii zece ani.

Relaţia cu Brenda a debutat la începutul anului trecut, în timp ce ea filma în Thailanda pentru prima producţie regizată de Seth Green, „Changeland”.

„A fost incredibil. Am petrecut cinci săptămâni în Thailanda pentru filmări (...) a fost incredibil, pentru mine a fost un Changeland (tărâm al schimbării - n.r.). Sună super aiurea, dar m-am întors un alt om”, a declarat actriţa în vârstă de 29 de ani. Brenda a mai jucat în „The Social Network”, „College Road Trip”, „The Suite Life of Zack and Cody” şi „The Suite Life on Deck”a.

Macaulay și Brenda au mai fost văzuți în decembrie anul trecut, alături de Paris Jackson, la Paris, unde el deține din 2013 o casă.

Actorul este naşul de botez al lui fiicei lui Michael Jackson și s-a intitulat protectorul acesteia, în numele prieteniei care îl lega de regretatul ei tată.

În ultimele luni, actorul a avut apariții sporadice la televiziune și a susținut câteva concerte cu trupa lui, The Pizza Underground.

Macaulay Culkin a fost căsătorit cu Rachel Miner, din 1998 până în 2002, apoi a avut o relaţie cu Mila Kunis. În 2013, el a început o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa Jordan Lane Price.

Brenda Song a fost logodită cu fratele lui Miley Cyrus, Trace, de care s-a despărţit în 2012.









Sursa: eva.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md