‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriO fabrică de producere a brânzei de oi va fi construită în Parcul Industrial...

O fabrică de producere a brânzei de oi va fi construită în Parcul Industrial Cimișlia

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În raionul Cimișlia vor fi create noi locuri de muncă. Pe teritoriul Parcului Industrial din localitate va fi deschisă o fabrică de producere a brânzei de oi.

Potrivit primarului localității, Gheorghe Răileanu, regiunea se remarcă prin creșterea oilor, iar comercializarea brânzei poate fi o afacere profitabilă.

„Reluarea activității Parcului Industrial Cimișlia și inițierea lucrărilor de construcție a unei Fabrici de producere a brânzei de oi, este rezultatul conlucrării autorităților locale și centrale, pentru ca antreprenorii să poată beneficia de facilitățile acordate pentru dezvoltarea unei afaceri”, a notat Chiril Gaburici.

În luna august a fost reluată activitatea Parcului Industrial din localitateDestinația de Parc Industrial risca să fie retrasă, pe motiv că nu a fost valorificat terenul și nu s-a beneficiat de facilitățile oferite de autoritățile centrale, la desfășurarea activităților antreprenoriale.

În Republica Moldova au fost create 10 Parcuri Industriale, în care își desfășoară activitatea 68 de agenți economici în calitate de rezidenți. În cadrul acestora au fost create peste 3000 locuri de muncă, fabricată și realizată producție în valoare de 6801,0 mil lei și s-au plătit taxe și plăți către bugetul public național în sumă de 1052,4 mil lei.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›