Pe Aeroportul Internațional Chișinău a sosit un avion militar cu automobilul președintelui Turciei// FOTO

Pe Aeroportul Internațional Chișinău astăzi a sosit un avion militar de tip Airbus Military A400. cu automobilul președintelui Turciei. Pozele cu aeronava au fost postate pe Facebook de Runway 08 .

Bloggerul Eugen Luchianiuc a scris că „avionul a adus cel puțin trei automobile”.

Ziarul de Gardă a menționat cu referire la presa internațională că în 2017 președintele turc a preferat să își folosească propriul automobil în timpul vizitei oficiale în SUA, atunci când s-a întâlnit cu președintele Donald Trump. Președintele turc a circulat la bordul propriului automobil blindat și atunci când a participat în 2016 la Summitul Organizației Națiunilor Unite în 2016, la New York.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, va efectua o vizită la Chișinău în perioada 17-18 octombrie.

La Chișinău Recep Tayyip Erdoğan va participa la inaugurarea clădirii Președinției Republicii Moldova, reparația căreia a fost finanțată integral de Turcia.

De asemenea, președintele Turciei va merge și în UTA Găgăuzia, acolo unde ar urma să fie inaugurate mai multe obiective sociale.  

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.