Urgență la Partidul Democrat! Briefingul săptămânal al PD s-a terminat fără măcar să înceapă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Briefingul săptămânal de azi al Partidului Democrat din Moldova s-a terminat fără măcar să înceapă. Astfel, după vreo jumătate de oră de așteptare în sala de conferințe din noul sediu al PD, serviciul de presă al formațiunii a anunțat că „a intervenit o urgență și briefingul se amână”.

Potrivit serviciului de presă al Partidului Democrat, evenimentul a fost amânat pentru o altă zi, însă nu a precizat când anumite și nici nu a oferit alte detalii privind motivele amânării.

Este de menționat că PDM organizează briefinguri săptămânal, după ședința de marți fie a partidului, fie a consiliului coaliției de guvernare în cazul în care sunt invitați și reprezentanții PPEM. De obicei, dacă în fața reprezentanților mass-media iese purtătorul de cuvânt al formațiunii Vitalie Gămurari sau vicepreședinții PD Andrian Candu sau Pavel Filip, aceștia răspund și la câteva întrebări din sală. În cazul apariției publice a președintelui PD, Vlad Plahotniuc, acesta iese din sală imediat ce termină de citit declarațiile pregătite.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...