(video) „Toate lucrurile trebuiesc făcute aici și acum, nu ai dreptul să amâni nimic”. Viorel Mardare mulțumește tuturor celor care îl ajută

Безымянный

Viorel Mardare este unul dintre cei mai cunoscuți regizori din Moldova. La începutul lunii august, tânărul a fost diagnosticat cu cancer. Într-un timp record prietenii și susținătorii regizorului moldovean Viorel Mardare s-au solidarizat într-un mod impresionat și au reușit în mai puțin de două zile să adune peste 100 de mii de euro prin intermediul unei campanii online de strângere de fonduri. Acum Viorel urmează o cură de lecuire la Viena. De când s-a îmbolnăvit, pentru prima dată regizorul a dat un interviu în cadrul emisiunii „Iubește viața” la postul de televiziune TV8. 

„Toate lucrurile trebuiesc făcute aici și acum, nu ai dreptul să amâni nimic. Nu ai dreptul să spui că o vei face „la anul”, acest la anul ar putea să nu vină niciodată”. În cadrul interviului, Viorel a ținut să mulțumească tuturor prietenelor, rudelor, persoanelor apropiate, susținătorilor care i-au fost alături și continuie s-o facă în momentele mai dificile pentru dânsul.

Dacă vrei să-l ajuți pe Viorel, vezi mai multe detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente