01:42:26 17.04.2024
Stiri

FOTO // Cum arată CASA pe care un puști de 13 ani și-a construit-o cu doar 1.500 $

Știri 15.10.2018 18:30 Vizualizări1958 Autor: Ziarul National


FOTO // Cum arată CASA pe care un puști de 13 ani și-a construit-o cu doar 1.500 $ sursa: google.ro

Construirea unei case de la zero poate fi un lucru incredibil de stresant pentru mulți. Nu și pentru un puști de doar 13 ani, care a considerat o provocare un astfel de proiect. Luke Thill, un adolescent din Dubuque, Iowa, nu are prea multe de făcut (în afară de școală) și s-a gândit așa, într-o zi, că ar vrea să-și ridice o casă de unul singur. Și a reușit!

Este micuță, dar se mândrește cu faptul că și-a construit cu propriile mâini o casă. Din plictiseală, într-o vară, Luke s-a gândit că vrea să ridice o casă. Nu avea decât câteva economii, dar micul constructor s-a pus pe treabă. Internetul i-a fost sursă de inspirație!

Ca să facă rost de bani, adolescentul a muncit prin vecini: a tuns peluzele, a făcut comisioane pentru bătrâni, a curățat garajul unui prieten de familie. Restul banilor au venit de la părinți.

A cerut ajutorul tatălui său care a vrut însă să-l învețe o lecție de viață și l-a lăsat să se descurce mai mult de unul singur. Împreună au reciclat materiale din garajul familiei și de prin curte, cum ar fi o ușă, ferestre vechi, plăci de lemn. Imaginație au avut suficientă! Casa a fost ridicată foarte repede.

Iar așa cum vă va spune orice constructor, rezultatul final vă va lăsa fără cuvinte. Luke și-a creat și un canal de Youtube, unde a postat frecvent filmulețe despre progresul casei lui. Proiectul său a fost apreciat de vecini și nu numai și a atras repede atenția presei locale, care a răspândit povestea mai departe.

Sursa: tabu.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md