Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de marți, 16 octombrie

K30S2STXLF
Foto: Josh Willink

Chiar dacă ne aflăm la început de săptămână, mergem la muncă sau studii, acest lucru nu ne încurcă să petrecem timpul frumos și util. Echipa #diez vine cu câteva recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 16 octombrie.

#Lansarea expoziției Fotovoice

La data de 16 octombrie 2018, ora 15.30 în holul Primăriei Municipiului Chișinău va fi inaugurată expoziția Fotovoice „Problemele și soluțiile comunității în obiectiv”.

Expoziția cuprinde 50 fotografii realizate de copii și tinerii de 15 – 19 ani din or. Chișinău (elevi ai IPLT Principesa Natalia DadianiLiceul „Spiru Haret” „ și ”Centrul de Resurse și Ajutor pentru Copii” – CRAC) și or. Cernăuți. Fotografiile, realizate în tehnica Fotovoice, „VORBESC” despre probleme sociale cum ar fi sărăcia, migrația, clădiri distruse, lipsa locurilor de joacă pentru copii, câini vagabonzi etc., care urmează a fi adresate IMEDIAT autorităților, atât centrale, cât și locale.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#MARVELous Soul Talk

După câteva săptămâni pline de teste și muncă intensivă, echipa MARVEL dorește să creeze o atmosferă de relaxare la primul nostru eveniment „MARVELous Soul Talk”.

„Marți, 16 octombrie 2018, vă invităm la o ceașcă de vorbă pentru a ne prezenta echipa și obiectivele noastre, iar pentru că și noi vrem să vă cunoaștem, le propunem tuturor doritorilor care au câte un talent ascuns să evolueze (fie să cânți la un instrument, reciți o poezie sau o piesă de teatru)”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Veselul humuleştean

Teatrul Fără Nume vă invită pe 15 şi 16 octombrie, ora 18, la spectacolul „Veselul humuleştean”.

Ce mai înţelege azi un copil aproape născut cu tableta în mână, despre Amintirile din copilărie, scrise de Ion Creangă în secolul al XIX-lea? Căci cine mai prinde azi, la şcoală, muşte cu ceaslovul? Tocmai de aceea artiştii Teatrului Fără Nume au făcut o versiune muzicală a şotiilor nemaiîntâlnite, ale copilului Nică, într-un spectacol plin de energie.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#BURKiNABE RISiNG: arta rezistenței în Burkina Faso

Burkinabè Rising, un nou documentar al Cultures of Resistance Films, prezintă o mișcare de rezistență nonviolentă în Burkina Faso. O țară mică, fără ieșire la mare, din Africa de Vest, Burkina Faso este patria unei comunități vibrante de artiști și cetățeni angajați, care oferă un exemplu de tipul de schimbare politică ce se poate obține atunci când oamenii se adună. E o inspirație, nu doar pentru restul Africii, cât și pentru restul lumii.

Mai multe detalii despre film găsiți AICI!

#LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRII 3D

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală.

Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente