Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Primele declarații ale lui…

VIDEO Primele declarații ale lui Gheorghe Petic, acuzat de viol

În aceste clipe, la judecătoria Ungheni are loc ședința de judecată în care se va examina cererea procurorului de a elibera un madat de arest pe numele lui Gheorghe Petic. Liderul Partidului PPDA de la Ungheni a fost reținut vineri, 12 octombrie de către oamenii legii fiind bănuit de viol.

„ Aici e vorba de un dosar politic, victima a fost prelucrată de direcția a 5-a în așa mod ca să nu lase spațiu deloc. Toată șansa ca eu să ies la libertate este în a sensibiliza opinia publică, opinia internațională, în caz contrar, eu voi fi Brăguță 2, vă garantez”, a declarat Gheorghe Petic înainte să înceapă ședința.

Video integral cu declarațiile liderului Partidului PPDA de la Ungheni:

Potrivit Inspectoratului General de Poliție (IGP), reţinerea a avut loc vineri, 12 octombrie, după ce aproximativ la ora 14.50, la Centrul Unic 112 a telefonat o locuitoare a orașului Ungheni, care a cerut ajutor și intervenția poliției. Persoana a reclamat telefonic faptul că a fost agresată fizic și apoi violată în propriul domiciliu. Discuţia dintre femeie şi operatorul 112 a durat circa 2 minute, timp în care operatorul i-a pus femeii mai multe întrebări referitor la ce s-a întâmplat, cum şi când a  avut loc incidentul, numele persoanelor implicate etc.

Liderul partidului PPDA de la Ungheni pledează nevinovat și consideră că ar fi vorba de o înscenare motivată de activitatea sa politică. Reținerea sa a avut loc la mai puțin de două ore de la preluarea apelului telefonic de către Centrul Unic 112. Gheorghe Petic s-a remarcat în ultimele luni prin mai multe acuzații aduse factorilor de decizie din cadrul Poliției de Frontieră.