/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Gheretele cu street-food din parcurile capitalei vor fi evacuate până pe 1 noiembrie

15 octombrie 2018, ora 11:56

Totodată, angajații Direcției comerț urmează să elaboreze o schemă de amplasare un concept unic al unităților de comerț ambulant, care vor fi instalate pe viitor în Chișinău.

„Vom propune scheme clare pentru anumite genuri de activitate și vom înainta propuneri privind parametrii și elementele de design ale unităților de comerț ambulant”, a spus Zambițchi, menționând că acest lucru va fi făcut până pe 1 noiembrie 2018.

„Eu tare sper ca anul viitor să nu avem aceste discuții pe care le-am avut anul acesta. Să nu avem „parașutiști” care, fără autorizație sau notificare, pur și simplu amplasează gherete. Cum comunicați cu ei este treaba Dvs. Eu nu discut cu agenți economici individual, trebuie să avem o abordare pentru toți”, a declarat primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței de azi de la Primărie.

Până la finele anului, angajații preturilor de sector urmează să evalueze numărul unităților de comerț ambulant din capitală pentru a fi reînnoită baza de date a acestora și a cunoaște cu exactitate câte gherete sunt în oraș.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram