/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Poliția face precizări în cazul accidentului care se presupunea că s-a produs din cauza unei coloane oficiale

13 octombrie 2018, ora 09:52

Din cele constatate preliminar de oamenii legii, șoferul, de 34 ani, din motiv nestabilit, a pierdut controlul asupra automobilului, ca urmare, a derapat de pe traseu și s-a inversat. În urma impactului, atât șoferul cât și cei trei pasageri, printre care doi minori de 11 ani și 9 ani, s-au ales cu diverse traumatisme. Victimele au fost transportate la spitalul raional din Telenești pentru a le fi acordate ajutorul medical necesar. Organele de urmărire penală urmează să constate cauzele producerii accidentului rutier.

Anterior, internauții spuneau pe o rețea de socializare că vinovați de accident s-ar face o coalană oficială care mergea cu viteză mare, fapt care ar fi provoca accidentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram