16:37:05 18.04.2024
Stiri

FOTO // Kokorin şi Mamaev, închişi în cuşti de sticlă şi păziţi cu armele înainte să fie trimişi la închisoare. Vestea teribilă primită azi, deşi l-au implorat pe judecător

Sport 12.10.2018 21:31 Vizualizări2224 Autor: Ziarul National


FOTO // Kokorin şi Mamaev, închişi în cuşti de sticlă şi păziţi cu armele înainte să fie trimişi la închisoare. Vestea teribilă primită azi, deşi l-au implorat pe judecător

Fotbaliştii ruşi Aleksandr Kokorin (27 de ani) şi Pavel Mamaev (30 de ani) au trecut, vineri, prin cea mai traumatizantă experienţă a vieţii. Ambii au fost trimişi la închisoare pentru două luni, în ciuda faptului că l-au implorat pe judecător să-i ierte, iar în timpul audierilor au fost ţinuţi în cuşti de sticlă păzite de paznici!

La Moscova a avut loc întrevederea aşteptată de întreaga ţară, în contextul în care Kokorin şi Mamaev au devenit inamiţi publici în Rusia după ce au bătut un înalt oficial din Ministerul Comerţului, într-o cafenea. Iar ziua s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru fotbaliştii cu 62 de selecţii în naţionala Rusiei (47 de meciuri strânse de Kokorin şi 15 de Mamaev), care vor sta în spatele gratiilor până pe 8 decembrie, când va începe procesul care le poate aduce o pedeapsă de până la şapte ani de închisoare.



Avocaţii celor doi au încercat să-i sensibilizeze pe judecători şi au vorbit despre nevoia sportivilor de a fi liberi pentru a-şi îngriji copiii, dar strategia nu a funcţionat: "Nu mă voi ascunde şi nu voi interveni în anchetă. Sunt gata să ajut cu tot ce e nevoie. Dacă există teama că voi fugi, sunt gata să-mi predau paşaportul. Vreau să-mi cer scuze public, sunt gata să-mi asum faptele şi îmi cer scuze. Sunt gata să compensez toate daunele morale şi materiale pe care le-am provocat", a spus Mamaev, completat de Kokorin: "Vreau să-mi cer scuze pentru toate acţiunile mele. Sunt ruşinat în faţa părinţilor, a clubului, a fanilor. M-am comportat inacceptabil şi voi face totul pentru a fi iertat. Vă rog să nu mă privaţi de libertate".



Pentru că acţiunile celor doi au devenit motiv de breaking news în presa din Rusia şi toată lumea vrea să fie pedepsiţi exemplar, Kokorin şi Mamaev nu au avut nicio şansă, iar următoarele două luni le vor petrece în temuta închisoare Butirka, locul în care, de-a lungul timpului, regimul totalitar rusesc şi-a trimis dizidenţii politici. În primele zece zile, cei doi vor sta în carantină şi vor fi testaţi de doctor, apoi vor fi transferaţi într-un regim semideschis până pe opt decembrie.


Închisoare Burirka (foto) se află în centrul Moscovei, e cea mai mare din capitala Rusiei şi se confruntă cu un val de suprapopulare în ultimul timp.

În timpul audierilor, Kokorin şi Mamaev au fost închişi în cuşti de sticlă şi păziţi de paznici înarmaţi, iar în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi de huliganism şi asalt ar putea petrece până la şapte ani în spatele gratiilor!



prosport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md