/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, a fost reținut de poliția din Ungheni

missing
12 octombrie 2018, ora 18:06

Din imaginile postate de Petic pe Facebook, se vede cum acesta încearcă să afle cine sunt și ce doresc polițiștii care s-au apropiat de el.

„Ce doriți de la mine? Vă rog să-mi spuneți ce doriți de la mine. Iată domnule polițiști m-ați sechestrat. Ce doriți de la mine. Prieteni, reiterez încă o dată o dată. Mă aflu la ședința consiliului municipal. La ieșire am fost oprit, bruscat de doi polițiști”. Gheorghe Petic.

Ulterior s-a apropiat un alt polițist care l-a invitat să meargă la inspectoratul de poliție pentru a clarifica o situație. Polițistul însă nu a menționat despre ce este vorba. Iar după ce Petic a refuzat, acesta a fost luat cu forța, iar transmisiunea brusc s-a încheiat.

Domnule, cine sunteți? ȘI vă rog să vă legitimați. – Sunt șeful de investigație Gavriliță Victor. –Am înțeles. Ce vrea subaltern-ul dumneavoastră de la mine? Mergeți până la inspectorat să clarificăm o situație. – Eu încă odată vă zic că nu merg”, Petic.

Ulterior, pe pagina sa de Facebook, Secretar General al PPDA a scris că Petic ar fi fost reținut pentru că ar fi violat astăzi o minoră. Contactata telefonic, ofițerul de presa al politiei din Ungheni, Cristina Vicol a spus că nu deține informații și că va reveni mai târziu. Acum o lună Gheorghe Petic a primit statutul de bănuit într-o cauză penală pornită pentru huliganism agravant. Acesta este suspectat că acum câțiva ani, fiind angajat al poliției de frontieră, ar fi împușcat în roata unui automobil și pentru că a amenințat cu răfuiala fizică doi cetățeni. Petic a respins acuzațiile. Acesta a ajuns în vizorul presei și a instituțiilor de drept după ce a declarat, inclusiv la TV8, că mai mulți polițiști de frontieră cu rang înalt și politicieni ar fi fost implicați într-o schemă de contrabandă cu țigări peste Prut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram