(video) „Mission Winnow” – proiectul prin care Philip Morris International va susține Ferrari

f2

Philip Morris International și Ferrari au anunțat în ajunul Grand Prix-ului de la Suzuka, Japonia, noul proiect prin intermediul căruia vor colabora în continuare. Este vorba despre „Mission Winnow” – conceptul de promovare a tehnologiei, inovației și științei pentru crearea unui viitor mai bun.

„Misiunea Winnow demonstrează angajamentul nostru de a ne implica şi mai mult să ajungem la rezultatele pe care ni le dorim. Renunțăm la abordările vechi, învățăm din greșelile din trecut și modelăm viitorul. Logo-ul acestei campanii nu are legătură cu vreun produs din tutun. Este vorba despre noi şi aspirațiile noastre pentru un viitor mai bun”, a declarat André Calantzopoulos, directorul executiv al PMI, pentru sportbusiness.com.

Imaginea bolizilor Ferrari nu a suferit modificări semnificative. Mașinile de Formula 1 vor rămâne de culoare roșie, cu adăugarea logoului „Mission Winnow” de culoare albă.

f7

„Aș vrea să mulțumesc companiei Philip Morris International pentru că au decis să păstreze culoarea roșie tradițională a bolizilor Ferrari, chiar dacă a avut dreptul de a modifica aspectul acestuia de la începutul sezonului”, a declarat Maurizio Arrivabene, șeful echipei Ferrari. „Motivul este unul simplu: nu este nicio grabă, compania se află în proces de evoluție, ne mișcăm înainte, lansând această misiune”, a adăugat Maurizio Arrivabene, citat de sports.yahoo.com.

„Prin intermediul Misiunii Winnow, dorim ca lumea să înțeleagă că noi ne-am schimbat și suntem mândri să împărtășim transformarea pe care au realizat-o oamenii de la Philip Morris International, precum și dedicarea noastră științei și inovației care poate aduce un viitor mai bun” a declarat André Calantzopoulos, directorul executiv al PMI.

PMI susține echipa Ferrari de la mijlocul anilor 1980. Continuarea colaborării a fost anunțată încă în luna februarie și va dura până în anul 2021.

Mai multe detalii despre colaborare despre Mission Winnow găsiți pe site-ul oficial www.missionwinnow.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente