(video) Usain Bolt a marcat primele două goluri în fotbalul profesionist. Cum a sărbătorit acesta reușitele

boolt primul gol

Fostul atlet, Usain Bolt, își încearcă mai nou puterile în fotbal. Sportivul de 32 de ani a marcat primul său gol în fotbalul profesionist. Fostul atlet, care joacă pe postul de atacant, a marcat golul al patrulea pentru echipa sa, Central Coast Mariners, în meciul amical cu Macarthur South West United.

Bolt a primit o pasă de la scoțianul Ross McCormack și a trimis mingea în poartă. Atacantul de 32 de ani a reușit și al doilea gol, după ce a profitat de o neînțelegere dintre un fundaș advers și portar, iar organizatorii au sărbătorit reușita prin focuri de artificii, după ce Bolt a sărbătorit în stilul caracteristic, așa cum o făcea pe vremea când câștiga o cursă la atletism, făcând semnul fulgerului, scrie digisport.ro.

Jamaicanul se află la a treia prezență pentru echipa australiană, cu care se află în probe din această vară, urmând să afle dacă va fi păstrat în lot și dacă i se va oferi un contract.

Chiar dacă a arătat câteva mișcări cam neîndemânatice, presa australiană a remarcat pofta de joc a jamaicanului de 32 de ani, despre care a spus că mai putea marca de câteva ori. Deși a fost doar un meci amical, aproape 6.000 de oameni au venit pe arena Campbelltown pentru a-l vedea la lucru pe septuplul campion olimpic la atletism. A fost înlocuit în minutul 74, iar publicul a huiduit momentul, vrând să-l vadă jucând mai mult.

După ce s-a retras anul trecut din atletism, „Fulgerul” Bolt s-a antrenat cu Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns (Africa de Sud) şi Stromsgodset (Norvegia).

Fostul sprinter, în vârstă de 32 de ani, este de opt ori campion olimpic, deţinător al recordurilor mondiale în probele de 100 şi 200 de metri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente