/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Rusia: 11 persoane au murit după ce un microbuz s-a ciocnit cu un camion

missing
12 octombrie 2018, ora 09:40

Microbuzul s-a ciocnit cu o autobasculantă de model Mercedes care mergea pe contrasens. Potrivit datelor preliminare ale Ministerului Afacerilor Interne din Chuvashia, șoferul camionului a ieșit pe banda de contrasens și ar fi provocat accidentul.

Potrivit Centrului pentru Medicina de Dezastre „Zashita”, 11 persoane au devenit victime ale accidentului din Chuvashia. Tote persoanele decedate erau pasagerii microbuzului Fiat-Ducato care urma ruta din Kanash la Moscova. Opt dintre ei au fost răniți. Răniții au fost transportați la spitalul de urgență al orașului Cheboksary.

Ruta nu era una regulată, dar la comandă. „Locuitorii Republicii Chuvash mergeau la lucru la Moscova, nu a fost un autobuz regulat, ci un autobuz privat”, a declarat pentru RIA Novosti serviciul regional de presă al Ministerului rus de Interne.

Șoferii camionului și microbuzului sunt în viață, acestora li sa acordat asistență medicală la fața locului.

Accidentul a avut loc la ora 19:10 (ora Moscovei) la kilometrul 647 pe autostrada M7 din cartierul Cheboksary din apropierea satului Bolshaya Karachury.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram