Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o seară frumoasă de vineri

evenimente

Chiar dacă suntem în luna lui Octombrie, afară e încă cald și frumos. Grăbiți-vă să vă bucurați de timpul frumos, dar mergeți și la câteva evenimente interesante mâine seară. Echipa #diez a ales câteva evenimente care îți vor face seara de vineri mai frumoasă. 

#Rockit Communities

rockit

Comunitățile sunt pagini sau grupuri pe facebook sau oameni organizați în jurul unor idei și cauze sociale? Cât de multă putere avem atunci când avem mai multă comunicare și colaborare? Vino să cunoști liderii unor comunități active și vizibile din Moldova la un eveniment inedit. Mai multe detalii găsești AICI.

#BazzArt

bazzart

Niște artiști vizuali din Chișinău vor să organizeze o mică tusOFFcă cu ajutorul artiștilor vizuali în scuarul Palatului Nicolae Sulac. Se va întinde o funie de-a lungul perimetrului cu copaci vis-a-vis de Delice Dange, iar oricine dorește își aduce schița, lucrarea pe care o poate agăța de funie. Scopul evenimentului este comunicarea, cunoașterea altor artiști, critica constructivă și atmosfera stranie. Mai multe detalii AICI.

#Lansarea romanului „Minte-mă ca-n prima zi”

minte ma

Tot mâine va avea loc lansarea romanului „Minte-mă ca-n prima zi”. Evenimentul începe  la ora 18:00, la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu. Mai multe detalii găsești AICI.

#Concert Simfonic

concert simfonic

12 octombrie, ora 18:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” se va desfășura un concert simfonic, dirijată de  Koichiro Kanno, Japonia, solist: Anton Niculescu (violoncel), România. Pentru mai multe detalii intră AICI.

#Degustare de vinuri „Castel Mimi”

vinuri mimi

Enoteca „Vinurile Moldovei” continuă să organizeze degustări, oferind posibilitatea să cunoașteți cele mai bune vinuri ale celor mai buni producători autohtoni. Mai multe detalii AICI.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente