21:40:13 28.03.2024
Stiri

FOTO // Viking cu McGregor, TIMID cu Putin. Nurmagomedov a luat cina cu preşedintele Rusiei. Cum a fost surprins campionul UFC şi sfaturile liderului de la Kremlin

Sport 11.10.2018 17:20 Vizualizări1556 Autor: Ziarul National


FOTO // Viking cu McGregor, TIMID cu Putin. Nurmagomedov a luat cina cu preşedintele Rusiei. Cum a fost surprins campionul UFC şi sfaturile liderului de la Kremlin

Khabib Nurmagomedov (30 de ani) a fost invitat la masă de Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, după ce l-a învins pe Conor McGregor la capătul unul meci care a lansat o serie de evenimente mai puţin plăcute. Oficialul l-a felicitat pe luptător, dar i-a transmis că reacţia de la sfârşitul confruntării este una lipsită de sportivitate, iar pe viitor trebuie să aibă grijă pentru că UFC îl poate sancţiona drastic.

„Te felicit. Ţi-ai îndeplinit misiunea principală, aceea de a câştiga cu demnitate şi într-o manieră convingătoare. Este însă un sport şi anumite reguli trebuie să fie respectate, nu doar cele sportive, ci şi cele morale", a declarat Putin, citat de ftw.usatoday.com.

După reacţia necontrolată de la finalul meciului când a sărit la bătaie cu un component al staff-ului lui McGregor, Nurmagomedova declarat că tatăl său îi va aplica o corecţie fizică, iar reacţia liderului rus nu a întâriziat să apară.

„Îi voi cere tatălui tău să nu te pedepsească prea sever", a spus Vladimir Putin.

Khabib Nurmagomedov este campionul mondial al UFC la categoria uşoară. După victoria cu McGregor, rusul a ajuns la 27 de victorii din tot atâtea meciuri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md