11:50:39 29.03.2024
Stiri

Au crezut că au prima fotografie cu nevasta ascunsă a lui Khabib. Cine e de fapt misterioasa brunetă

Sport 11.10.2018 17:40 Vizualizări4254 Autor: Ziarul National
Au crezut că au prima fotografie cu nevasta ascunsă a lui Khabib. Cine e de fapt misterioasa brunetă Sursa: digisport.ro


UPDATE: Bruneta care apărea în poze alături de Khabib Nurmagomedov și despre care presa engleză a scris că ar fi soția luptătorului din UFC este de fapt Olga Buzova, o cântăreață și prezentatoare TV din Rusia în vârstă de 32 de ani.

Khabib Nurmagomedov este o persoană extrem de ciudată când vine vorba de viaţa personală. Luptătorul rus a ajuns până acolo încât îi ascunde faţa soţiei sale în toate apariţiile publice ale acesteia (foarte puţine la număr). Totuşi, englezii cred că au intrat în posesia unei imagini cu soţia temutului sportiv.

Khabib Nurmagomedov este unul dintre cei mai importanţi sportivi ai săptămânii în lume, după demonstraţia de forţă în lupta din UFC229, contra celebrului Conor McGregor.

Un profil al rusului surprinde, în sensul că, dacă în cuşcă este o adevărată brută, în viaţa de zi cu zi el este foarte liniştit. Khabib este o persoană foarte credincioasă, având islamul drept religie. În plus, campionul mondial nu bea alcool, nu fumează și nu luptă în timpul Ramadanului, făcând și pelerinaje regulate la Mecca, alături de fratele său. „Pentru mine, postul Ramadanului e mai important decât orice luptă”, spunea Khabib.

Lucrurile devin cu adevărat ciudate când vine vorba de viața personală, Nurmagomedov având un obicei extrem de bizar în ceea ce o privește pe soția sa. Pentru a fi ferită de privirile curioșilor, aceasta poartă mereu un voal dens pe față, iar nimeni nu știe cum arată, nici măcar unii prieteni ai lui Khabib. Aceasta ar avea 30 de ani, este casnică și își petrece majoritatea timpului având grijă de fetița lor în vârstă de trei ani, dar şi de fiul născut la finalul lui 2017.

Interesant e că de curând, atât Daily Star cât şi express.co.uk au publicat o imagine în care şi-ar face apariţia pentru prima oară soţia lui Khabib. Aceasta ar fi o superbă brunetă, însă nimeni nu a certificat autenticitatea imaginii. Mai mult au existat zvonuri că poza de mai jos ar fi a unei tinere care e mare fan Khabib.

Sursa: digisport.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md