Un moldovean a rămas fără mașină, la intrarea în țară, după ce s-a depistat neconcordanță între numărul motorului și datele din certificatul de înmatriculare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un autoturism a fost indisponibilizat în punctul de trecere Leușeni pe motiv că polițiștii de frontieră au depistat o necoincidență a numărului motorului cu datele oficiale din certificatul de înmatriculare. În consecință, s-a întocmit proces verbal de audiere și constatare a ilegalității, urmând a fi cercetate și stabilite toate circumstanțele pentru elucidarea cazului.

Incidentul a fost înregistrat astăzi, 11 octombrie, pe direcția intrare în Republica Moldova, unde la pista de control s-a apropiat un mijloc de transport ce tracta pe o platformă o altă mașină de model Volvo XC 90. Conducătorul auto, un cetățean moldovean în vârstă de 28 ani a prezentat actele necesare pentru autorizarea trecerii frontierei de stat.

Ca urmare a verificărilor în Sistemul Informațional al Poliției de Frontieră datele mașinii tractate erau altele decât cele din actele oficiale. Astfel, inspectorii de frontieră au reținut autoturismul pentru cercetări suplimentare. Interogat, bărbatul a comunicat că vine de la Iași, procurase recent automobilul pe teritoriul României și dorea să ajungă în municipiul Chișinău. Despre cele depistate de polițiștii de frontieră nu cunoștea nimic.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...