Foști angajați Apple, Google și Amazon lansează un smartphone

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nextbit, o companie alcătuită din foşti angajaţi de la Google, Apple, Amazon şi HTC, va lansa primul său smartphone în data de 1 septembrie 2015. Într-un interviu acordat celor de la CNET, compania a anunţat că dispozitivul mobil va avea un preţ de 300-400 dolari şi, potrivit directorului executiv Tom Moss, va fi un produs „minunat”.

Nextbit promite că smartphone-ul va fi unul performant şi datorită update-urilor pe care le va oferi în mod constant, scrie theverge.com.

„Telefonul tău va funcţiona mai bine peste timp datorită actualizărilor software-ului”, a declarat directorul tehnologic al companiei Nextbit, Mike Chan, unul dintre primii membri ai echipei de dezvoltare din spatele sistemului de operare Android, alături de Tom Moss.

„Ne concentrăm asupra unui telefon care să se adapteze nevoilor tale”, a mai spus Mike Chan. Nextbit va trebui să muncească mai mult pentru a-şi găsi un loc pe piaţa smartphone-urilor, care se află într-o perioadă nu tocmai bună.

HTC întâmpină probleme, profiturile Samsung scad, iar OnePlus lansează smartphone-uri de vârf la preţuri mai mici, alături de alte companii chineze, precum Huawei, Xiaomi şi ZTE.

„Utilizatorii s-au săturat de smartphone-urile banale şi aceasta este realitatea”, a mai spus Moss pentru CNET. „Tocmai de aceea vom încerca să venim cu ceva diferit”, a conchis el, potrivit gandul.info.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...