Recomandări #diez. Evenimente pentru 10 octombrie, o zi de miercuri cu mult soare

pexels-photo-918460
Foto: Oleg Magni

Miercuri vine cu o serie de evenimente la care merită să mergi. Echipa #diez a selectat câteva pentru ca tu să ai o zi cât mai reușită. 

# Onomastica lui Viorel Mardare

Image result for viorel mardare

Pe data de 10 octombrie, la ora 19:00, ești așteptat în sala Imaginarium de la Tekwill (str. Studenților 9/11, UTM). Acolo se vor întâmpla lucruri frumoase și, cel mai important, utile pentru Viorel Mardare. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Concert cu Saxofon și Clarinet

Image may contain: text

În această miercuri, sunteți invitați la un nou concert cu Saxofon și Clarinet. Eugen Cernacovschi și Cristian Tîrsu, vă vor cânta cum știu ei mai bine, compozițiile marilor muzicieni, dar și cover-uri îndrăgite. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Zidul chinez între designer și client

Image may contain: 1 person, standing and text

Cum să comunici și cu designerul, și cu clientul în același timp, fără a-ți pierde cumpătul. Mai întâi veți analiza detaliile care țin de comunicarea cu clientul și problemele cele mai frecvente cu care vă întâlniți. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Colecționarul

Image may contain: 2 people, text

Romanul „Colecționarul” după John Fowles este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa. Piesa de teatru e pusă în regia Danielei Burlaca. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Cine trage sforile?

Image may contain: 4 people, meme and text

„Cine trage sforile?” este o comedie dementă care aduce împreună oamenii și păpușile. Doi detectivi neobișnuiți cu un secret comun ei trebuie să lucreze din nou împreună pentru a rezolva cazul crimelor brutale, în care victime sunt mascotele celebrului show TV. Mai multe urmăriți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente