(foto) Dacă nu Mercedes, atunci alţii. Polonezii de la Pickup Design vor pune noul X-Class pe şase roţi

Subdiviziunea atelierului de tuning Carlex Design, Pickup Design, cea care se ocupă de modificarea maşinilor doar în caroserie pick-up, pregăteşte un nou proiect fantastic. Polonezii îşi doresc să pună noul Mercedes-Benz X-Class pe şase roţi!

În prezent, atelierul de tuning este gata să transforme şase modele de pick-up-uri, fiecare având o denumire specifică.

Printre acestea se numără şi Mercedes-Benz X-Class, care a fost botezat EXY şi este disponibil în şase versiuni diferite, cinci dintre care sunt limitate.

Vezi şi: (foto) Brutal sau sportiv. Pickup Design modifică frumos noul Mercedes-Benz X-Class

Vezi şi: (foto) Pick-up Mercedes-Maybach! Va exista aşa ceva, însă nu va fi făcut de germani

Mai nou însă, Pickup Design îşi doreşte să facă o a şaptea versiune, care deocamdată există pe hârtie sub forma unor schiţe şi în imagini digitale.

Pe lângă o a treia osie, maşina va avea un kit exterior aerodinamic diferit, cu noi bare de protecţie, bosaje proeminente, praguri, o nouă capotă, o nouă grilă a radiatorului, un troliu încorporat în bara de protecţie faţă şi un panou cu LED-uri pe acoperiş.

În spate, bena lui X-Class va fi modificată complex, atât în dimensiuni, cât şi în forme. Uşa benei va fi de asemenea nouă. Prezenţa unor roţi de dimensiuni mari vor contribui la creşterea gărzii la sol, împreună cu o suspensie modificată.

Lucrările asupra unei maşini reale au demarat deja. Deocamdată nu se anunţă mai multe detalii sau o perioadă de timp când ar putea fi gata proiectul, însă neapărat vă vom ţine la curent!

Vezi şi: (foto) Pickup Design va construi doar 500 de exemplare Volkswagen Amarok AMY

Vezi şi: (foto) Noul brand Pickup Design lansează ediţia limitată a modelului Toyota Hilly

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/