Nu doar Președinția! Erdogan va inaugura în Moldova „șase obiecte sociale importante, construite prin contribuția partenerilor turci”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Turciei, Recep Tayyıp Erdoğan, vine în Moldova, în perioada 17-18 octombrie, nu doar pentru inaugurarea Președinției, restaurată din banii poporului turc. Potrivit președintelui Igor Dodon, în cea de-a doua zi a vizitei sale în țara noastră, șeful statului turc împreună cu soția sa vor participa la „inaugurarea a șase obiecte sociale importante, construite prin contribuția partenerilor turci”.

Cel puțin aceasta a menționat Igor Dodon în urma unei întrevederi de lucru desfășurate astăzi cu başcanul Găgăuziei, Irina Vlah, cele șase obiecte sociale aflându-se la Comrat și în alte localități ale regiunii autonome.

„Este vorba despre o grădiniță, un spital, o școală de creație pentru elevi, un centru de cultură, un azil de bătrâni și un parc de recreere”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Nu în ultimul rând, Igor Dodon a amintit că Agenția guvernamentală turcă pentru Cooperare și coordonare (TIKA) a răspuns la solicitarea Președintelui Republicii Moldova și, în prezent, finalizează reconstrucția clădirii Președinției.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...