15:37:34 19.04.2024
Stiri

Și-a ucis soția după ce i-a aflat secretul murdar

Știri 08.10.2018 19:03 Vizualizări3136 Autor: Ziarul National
Și-a ucis soția după ce i-a aflat secretul murdar Sursa: realitatea.net


Acest bărbat a suferit un șoc după ce a aflat că soția lui ascundea un secret murdar: era actriță în filme pentru adulți. Și asta nu era totul!

William „Jeff” West, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Alabama, a fost arestat după ce și-ar fi ucis soția, Kat West, o femeie în vârstă de 42 de ani. Cei doi aveau o fetiță. Oribila crimă s-a petrecut pe 13 ianuarie.

„Știm totul! Cunoaștem în cele mai mici detalii crima, știm ce s-a petrecut în seara aceea. Mai mult, avem și dovezi!”, a declarat polițistul Sean Lemley, pentru presa locală.

Potrivit datelor anchetei, Kat ducea o viață dublă. Pentru familie și cunoscuți, era o mamă casnică. Pentru ceilalți, însă, era model pe site-urile pentru adulți, unde făcea furori sub numele de Kitty Kat West. Aceasta vindea fotografii nud pe bani grei. Și nu erau puțini cei care erau dispuși să plătească mici averi pentru a-i vedea trupul dezgolit.

Soțul său, Jeff, este fost militar de profesie. Acesta lucra ca agent de pază la o unitate de învățământ din apropiere.

Deși a fost acuzat de crimă, bărbatul susține că nu este vinovat. Mai mult, acesta a declarat, în fața polițiștilor, că soția sa a murit din cauza băuturii. Femeia a fost găsită fără suflare de un vecin, pe trotuarul din fața casei. Potrivit datelor din anchetă, femeia era îmbrăcată sumar, iar telefonul său mobil era lângă ea, pe caldarâm. Tot acolo s-ar fi aflat și o sticlă de alcool.

Potrivit polițiștilor, cei doi fuseseră văzuți împreună, în fața unui magazin de băuturi alcoolice, râzând, cu aproximativ opt ore înainte ca trupul fără suflare să fie descoperit.

Martorii au declarat că bărbatul și-a lovit soția. Momentan, nu se știe ce anume a declanșat conflictul dintre cei doi, care s-a încheiat cu uciderea femeii. Cel mai probabil, spun anchetatorii, William a aflat că soția sa era vedetă pe site-urile XXX.

Sursa: realitatea.net


Top stiri

Actualitate
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md