Recomandări #diez. Petrece ziua de marți altfel decât majoritatea oamenilor

DoE4-oKUcAAfvEl

A început o nouă săptămână. Cum o vei începe așa și se va termina, de aceea, vă propunem să beneficiați de evenimentele din ziua de marți pentru a vă simți mai bine și confortabil în decursul următoarelor zile. Iată ce evenimente v-a pregătit echipa #diez.

#Black&White Party

Cum poți petrece o seară de neuitat după o zi de luni, așa cum este ea de obicei. MuzCafe te invită la Black and White Party, cu începere de la ora 22:00. Pagina evenimentului aici.

#Dance+Fitness

Dallas Dance Studio (str. Miron Costin 7, of.108 -partea stingă) vă invită la un master class de DANCE+FITNESS! Prețul unui abonament lunar este 350 de lei. Înscrierile se fac la numărul de telefon 079 479487. Pagina evenimentului aici.

#Predatorul

Grupul din care fac parte Casey, McKenna, Williams și Sapir se rătăcește într-o junglă în care sălășluiește un monstru, dar deși toată lumea pare să știe despre existența acestuia, nimeni nu îndrăznește să spună nimic, de teama de a nu-i invoca înfricoșătoarea prezență.

g

#Necruțătorul

Viața constructorului-inginer Vitaly Kaloyev sa oprit în secunda, când avionul “Bashkir Airlines”, în care soția și copiii lui zburau, s-au ciocnit deasupra lacului cu un avion de transport. Vitaly merge la locul accidentului, unde găsește corpurile rudelor sale. Kaloyev pierde totul pentru ceea ce a trăit. Fără a aștepta o decizie corectă a instanței, Vitali caută dispecerul, din vina cărui ia murit familia.


fdfdfdfd

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente