„Acum Facebook te va putea urmări din orice colț al casei tale”. Ce dispozitiv inovațional va lansa în luna noiembrie

fdf

Portal este cea mai nouă tentativă Facebook de a monta o cameră video și un microfon în casele utilizatorilor săi. Facebook a prezentat două dispozitive cu ecrane mari, numite Portal respectiv Portal Plus, dedicate comunicării video între utilizatorii produselor sale.

Cele două au fost create în scopul folosirii pentru video chat într-un mod natural, spun cei de la Facebook. Acestea pot fi așezate pe un birou sau altă piesă de mobilă, fiind mai comode de folosit decât un telefon care ar trebui ținut în mână. Cu Portal pot fi realizate convorbiri video între utilizatorii Facebook și Facebook Messenger. În afară de comunicare, acesta mai poate reda muzică prin Spotify sau Pandora și video de pe Facebook Watch. În mod curios, Portal nu poate fi folosit pentru a intra pe Facebook, scrie profit.ro.

Portal folosește o cameră cu unghi larg, care este capabilă să identifice și să urmărească utilizatorul, la propriu, în timp ce se mișcă. Acesta se poate deplasa prin cameră în timp ce se este activ un chat video, iar camera îl va urmări și va face chiar zoom pe figura sa.

Portal va costa 200 de dolari, iar Portal Plus va putea fi cumpărat cu 350 de dolari. Ambele vor fi disponibile în luna noiembrie.

Continuarea articolului îl puteți citi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente