(video) În Suedia a început construcţia unei flote de Polestar 1 care va fi folosită pentru teste

Moment important în dezvoltarea modelului Polestar 1. Marca, parte a Volvo Car Group, s-a apropiat cu încă un pas de perioada când coupeul va fi produs în serie, anunţând despre producţia unui lot de prototipuri de teste (verification prototypes – VP) în Suedia.

Automobilele sunt făcute pentru mai multe scopuri, inclusiv pentru crash teste, teste în diverse condiţii meteorologice și pentru evaluări pe diverse tipuri de teren. De asemenea, o parte dintre ele vor forma prima flotă Polestar 1 care va putea fi văzută de norocoşi pe drumurile publice.

Vezi şi: (video) Polestar 1 a impresionat publicul de la Goodwood FOS prin dinamica sa

Construcția autoturismelor, care are loc pe o linie de producţie experimentală din Gothenburg, se face în mare parte manual. Aceasta reprezintă şi o primă fază de testare a producţiei în masă a modelului Polestar 1, acţiune care se va desfăşura la noul centru de producție Polestar din Chengdu, China.

Pentru caroseria maşinii, făcută în mare parte din fibră de carbon, a fost necesară dezvoltarea unor noi echipamente de producție specializate, dar şi a unor tehnici noi de producţie, care urmează a fi transmise angajaţilor uzinei din Chengdu și utilizate pentru construcţia autoturismelor de serie.

“Asamblarea autoturismelor VP înseamnă că Polestar 1 și-a făcut următorul pas către producția în serie. Acest prim lot format din 34 de maşini va permite inginerilor noștri să regleze detaliile mai fine ale mașinii, asigurându-ne astfel că Polestar 1 este perfect atunci când vom începe să-l producem pentru clienți începând cu mijlocul anului viitor”, a declarat Thomas Ingenlath, CEO al Polestar.

Producția modelului Polestar 1 marchează prima dată când o marcă din cadrul grupului Volvo Car a explorat construcția fibrei de carbon. Autoturismele VP au permis inginerilor să proiecteze, să testeze și să execute procese complicate de construcție cu rezultate pozitive.

Utilizarea acestui material a permis reducerea greutăţii maşinii cu 230 de kilograme, din el fiind făcute: capota, capacul portbagajului, panourile laterale, ușile și întreaga structură a acoperișului, dar şi şasiul.

Vezi şi: Beijing 2018: A fost anunţat preţul de start final pentru Polestar 1, inclusiv în Europa

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/