(video) Kylian Mbappe scrie istorie la PSG. Atacantul este primul jucător de 19 ani care a înscris un poker în doar 13 minute

mbappe
Foto: digisport.ro.

Tânărul atacant al echipei Paris Saint Germai, Kylian Mbappe, este primul jucător din istorie care a reușit să înscrie patru goluri în 13 minute la vârsta de 19 ani. Mbappe a reușit această performanță în derby-ul cu Lyon.

PSG a deschis scorul în prima repriză, prin brazilianul Neymar, care a transformat o lovitură de la 11 m (min. 9). În repriza secundă a ieşit la rampă Mbappe, autorul a patru goluri, în minutele 61, 66, 69 şi 74, scrie digisport.ro.

Graţie acestei performanţe, Paris Saint-Germain a înregistrat a noua sa victorie consecutivă în actuala ediţie de campionat, acesta fiind cel mai bun start de sezon din istoria campionatului francez. Vechiul record fusese stabilit de Olympique Lyon, care reuşise o serie de opt victorii consecutive în sezonul 1936-1937.

Amintim că, anterior Lewandowski a intrat în Guinness Book după ce a marcat 5 goluri în partida cu Wolfsburg. Polonezul a bătut patru recorduri în doar câteva minute. A reușit cel mai rapid hat-trick, cele mai rapide 4 goluri consecutive, 5 goluri consecutive și cele mai multe goluri marcate de o rezerva în istoria Bundesliga.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente