Este sau nu Alexandru Jizdan membru al Partidului Democrat?! Ce spune ministrul de Interne despre relația sa cu Plahotniuc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, susține că nu este membru al Partidului Democrat și nu intenționează să adere la formațiunea de guvernare. Totodată, acesta recunoaște că a participat la unele întâlniri liderul PD, Vladimir Plahotniuc, care i-a cerut socoteală, la fel ca și altor membri de Guvern, pentru acțiunile sau inacțiunile acestora.

„Eu nu sunt membru de partid și niciodată nu am fost. Ce o să fie o să vedem”, a declarat ministrul Alexandru Jizdan în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Totodată, ministrul de Interne nu consideră normal faptul că unii încearcă să camufleze relațiile cu Vladimir Plahotniuc. „Eu cred că asta e anormal”, a declarat Alexandru Jizdan.

„Atunci când în procesul ședințelor pe care le avem cere socoteală: De ce n-ai făcut asta? De ce n-ați reparat drumul la timp? De ce voi în sistemul sănătății șchiopătați? De ce acolo nu e disciplină? Mie mi se pare normal”, a spus Jizdan cu referire la relația sa cu Plahotniuc.

„Nu am relații de rudenie cu Vladimir Plahotniuc, nu l-am cunoscut până a fi numit ministru. Ulterior, noi ne-am mai întâlnit în diferite circumstanțe, pe la diferite oficialități și este adevărat că am avut ocazia să discut unele probleme legate de situația în Ministerul de Interne”, a mai spus ministrul.

Întrebat dacă intenționează să facă carieră politică, ministrul a evitat să răspundă. „Este o căpcănuță în care eu nu aș vrea să intru”, a notat Jizdan.

La fel, ministrul a refuzat să spună dacă va candida la următoarele alegeri parlamentare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...