/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Primul bilanț: Circa 20 de apartamente au fost afectate ca urmare a deflagrației de pe bulevardul Moscovei

07 octombrie 2018, ora 17:01

A fost creat un grup de lucru care va examina în regim de urgență starea tehnică a blocului avariat din sectorul Rîșcani. Grupul urmează să examineze impactul deflagrației asupra stării tehnice și posibilitatea exploatării în continuare a blocului locativ afectat, din bulevardul Moscovei, 11/5, mun. Chișinău. În urma lucrărilor, Grupul va prezenta un Act de examinare preliminară și Actul de examinare finală cu elaborarea propunerilor beneficiarilor blocului locativ afectat, privind gravitatea cazului, deteriorarea elementelor portante, posibilitate exploatării în continuare și întreprinderea măsurilor de urgență pentru evitarea degradării construcției și concluzii pentru reabilitare.

Amintim că, în urma unei explozii care a avut loc noaptea trecută trei persoane au decedat, iar alte nouă au fost rănite. În același timp, alte trei persoane sunt date dispărute. Pompierii continuă operațiunea de salvare

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram